Tendințele de culoare pentru 2023

Culorile pe care le folosim în casele noastre reflecta puternic personalitatea si stilul fiecăruia dintre noi. În timp ce unii oameni își îndreaptă atenția către culori clasice, alții doresc să devina putin mai îndrazneți adaugând tonuri de culoare vibrante în locuință. Anul acesta suntem înconjurați de culori mai vii și mai bogate în comparație cu tendințele culorilor din anii trecuți, însa inca suntem inspirati de natura. Experții din industrie se așteaptă ca aceste tendințe de culoare să treacă de la neutre calde la inspirații spontane.

Tendințele de culoare pentru 2023 încep cu o nuanță mai îndrăzneață. Viva Magenta face parte din familia culorilor roșii, nuanța este înrădăcinată în natură și exprimă un nou semnal de putere.

Viva Magenta este concepută ca o culoare îndrăzneață în casa ta. Cu toate acestea s-a creat o paletă de culori care prezintă în principal nuanțe deschise, neutre, care vor face cu adevărat culoarea Pantone a anului 2023 să iasă în evidență. Pe lângă aceste tonuri de culoare neutre, sunt și alte combinații de culori în imaginile de mai sus. Pentru un aspect natural se poate combina Viva Magenta cu verde și albastru.

Pentru ca culoarea 2023 să iasă cu adevărat în evidență, o putem combina cu gri închis. Sau de a alege un aspect roz complet, în care tonurile de roz praf formează baza neutră a camerei tale cu accente de culoare magenta. Viva Magenta este cu siguranță plină de vigoare, lux și impact puternic. Are o putere și o energie, care creează un sentiment de exuberanță și pasiune. Viva Magenta poate fi folosit într-o varietate de moduri în casă, precum și în spații comerciale. Această nuanță îndrăzneață și puternică de roșu vorbește probabil despre modul în care 2023 ar putea fi un an al revenirii la încrederea individuală și colectivă.

Indiferent dacă adăugați o mică notă de culoare în camera dvs. sau dați totul și îmbrățișați culoarea în spațiul dvs., sperăm că această puternică culoare Pantone a anului 2023 vă va aduce pozitivitate și putere pentru anul care urmează.

Share: